%0
Yemek ve Kültür Dergisi 57 : Sonbahar 2019 - Kolektif

Yemek ve Kültür Dergisi 57 : Sonbahar 2019

Kolektif

Yayınevi: Çiya

Türkçe | 160 Sayfa | 21 x 29,5 cm

Tür: Dergi

  • 25,00 TL

Yemek fakültesi - Enis Batur  

Şeftali Ağacı / Tezatlar - Hermann Hesse  

Osmanlılardan geriye kalan geleneksel Serez lokumu “akane”nin hikâyesi - Veli Aydın 

Mutfakta jestler: Teknikten aşçılık sanatına… - Patrick Rambourg  

18. yüzyıl İstanbul'unda kebap porsiyonlarının küçültülmesi - Müslüm İstekli  

Greek salad: Yaz sofralarının baş tacı - Evangelia Balta  

Meksika köylü mutfağının postmodern kıyameti - Jeffrey M. Pilcher  

Unutulmuş halk mutfağından yedi tarif - Musa Dağdeviren  

Pontus’un tarihi markası fındık ve geçmişten bugüne bölgedeki üretimi - Sophia Germanidou  

Malyalı Neriman Hanım ile Kıbrıs’ın yemek, sofra ve mutfak kültürü üzerine… - Yıldız Cıbıroğlu  

Üzümün faydalarına dair 19. yüzyıldan bir makale - A. Andreadis  

Başka isimli bir incir - Gary Paul Nabhan  

Rüzgârlı Gece - Hermann Hesse  

Protein sorunu ya da neden haz için gıdayı korumak istiyorum? - Candan Türkkan  

Sofranızdaki bitkilerin gizli yaşamları - Alizé Dreyer  

Okaliptüs karşısında yaşayan bir lezzet müzesi - Pelin Özer  

Çimdik  - Süleyman Bulut  

İştah kapatan şarküteri olur mu hiç? - Zeliha Özkan  

Akşam yemeğinde “evrim” var - Alp Türkmenoğlu  

Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut  

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr
  • Beyoğlu

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı