%0
Tereyağı Teknolojisi - Atamer, Metin

Tereyağı Teknolojisi

Metin Atamer

Yayınevi: Sidas Yayınları

Yayın tarihi: 12/2016

ISBN: 9786055267346

Türkçe | 196 Sayfa | 17 x 24 cm

Tür: Yemek Kültürü  |  Doğa - Tabiat

  • 25,00 TL

Tereyağı teknolojisi kitabının 1. Bölümünde; Süt Yağının Biyokimyasal ve Fizikokimyasal Özellikleri, Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu ve Polimorfizm, Süt Yağ Globül Membranı, Süt Yağının Emülsiyon Stabilitesi, Köpük Oluşumu

 2. Bölümde; Tereyağı Teknolojisi, Tereyağı Üretimi, Kremanın Nötralizasyonu, Kremadan Bozuk Tat Ve Koku Bileşenlerinin  Uzaklaştırılması, Kremanın Pastörizasyonu, Kremanın Olgunlaştırılması, Isı Programı (Kristalizasyon), Yayıklama, Yayıkaltı (Buttermılk), Tereyağının Yıkanması, Tereyağının Tuzlanması, Malakse (Yoğurma), Tereyağının Ambalajlanması Ve Depolanması, Tereyağı Üretiminde Katkı Maddeleri, Tereyağı Bozuklukları, Süt Yağının Oksidasyonu, Süt Yağının Hidrolizasyonu

 3. Bölümde; Sürekli Tereyağı Üretimi, Sade Yağ Üretimi Ve Süt Yağının Fraksiyonlarına  Ayrılması,

4.Bölümde; Tereyağının Yapısı

5. Bölümde; Yayık Tereyağı Üretimi,  konuları teferruat ile anlatılıyor.

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr
  • Beyoğlu
  • Nişantaşı

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı