%0
Et ve Et Ürünleri Analizleri - Kayaardı, Semra

Et ve Et Ürünleri Analizleri

Semra Kayaardı

Yayınevi: Sidas Yayınları

Yayın tarihi: 12/2017

Yazar : Ceyda Söbeli Müge Akkara

Türkçe | 124 Sayfa | 16 x 24 cm

Tür: Yemek Kültürü

  • 15,00 TL

Laboratuvar çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlar

Et ve et ürünlerinde örnek alma

Et teknolojisinde genel analiz yöntemleri

Et ürünlerinde uygulanan bazı özel analiz yöntemleri

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr
  • Beyoğlu
  • Nişantaşı

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı