%0
Gıda Kimyasının Temelleri - Caner, Cengiz

Gıda Kimyasının Temelleri

Cengiz Caner

Yayınevi: Sidas Yayınları

Yayın tarihi: 09/2019

ISBN: 9786055267551

Türkçe | 384 Sayfa | 17 x 24 cm

Tür: Kimya-Kimya Müh.

  • 40,00 TL

Editörlüğünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Caner tarafından yapılan ve alanında büyük bir boşluğu dolduracak eser hem özel sektöre yönelik hem de Üniversiteler de ders kitabı olarak okutulacak. Kitapta;Su, Karbonhidratlar, Lipitler, Proteinler, Enzimler, Fenolikler ve Renk Maddeleri, Vitaminler, Mineraller, Gıda Aromaları konu başlıkları işleniyor.

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr
  • Beyoğlu
  • Nişantaşı

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı