%10
İşlenen ve Saklanan Besinler Rehberi - Croxford, Sharon

İşlenen ve Saklanan Besinler Rehberi

Sharon Croxford

Yayınevi: İnkılap

Yayın tarihi: 12/2012

ISBN: 9789751032645

Çevirmen : Soner Yapıcı

Türkçe | 160 Sayfa | 16,5 x 23,5 cm.

Tür: Beslenme-Diyet

  • 23,40 TL
  • 26,00 TL

Salçalardan turşulara, sucuklara, lakerdalara, reçellerden ezmelere, erişteden tarhanaya kadar birçok geleneksel lezzetin anlatıldığı İşlenen ve Saklanan Besinler Rehberi’nde saklama yöntemlerine ilişkin pratik tarifler bulabilir, siz de evinizde reçel, konserve, turşu veya salça yapabilir, et ve balık gibi besinleri işleyerek nasıl saklayacağınızı öğrenebilirsiniz.

Sebzeleri, meyveleri, yemişleri, tahılları, süt ve süt ürünlerini, et ve balığın yanı sıra unlu mamulleri bozulmadan, besin değerlerini yitirmeden uzun süre saklamanın yollarını keşfedin!

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı