Anadolu Yemekleri ve Türk Mutfağı - Koşay, Hamit Zübeyr

Anadolu Yemekleri ve Türk Mutfağı

Hamit Zübeyr Koşay

Yayınevi: Çiya

Yayın tarihi: 11/2011

ISBN: 9786056170935

Yazar : Adile Ülkücan

Türkçe | 324 Sayfa | 16 x 24 cm

Tür: Yemek Kültürü

osmanlı İmparatorluğu'nun yıkılışı sonrasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti, ülkenin maddi ve manevi birçok alanda kalkınma, yenileşme ve kurumsallaşması doğrultusunda önemli devrimler gerçekleştirdi. Örneğin dil devrimi bunların başında yer aldı.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2022 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı