%0
Fermentation : History Uses and Recipes - Fenestraz, Mathilde

Fermentation : History Uses and Recipes

Mathilde Fenestraz

Yayınevi: Firefly Books

Yayın tarihi: 07/2023

ISBN: 9780228104117

Yazar : Stephane Ros

Ciltli | İngilizce | 206 Sayfa | 24,9 x 27,9 cm

Tür: Yemek Kültürü

  • 1013,88 TL

 The role of fermentation in food history and the key products (bread, cheese, wine, beer, coffee, pickles and yoghurt) with unexpected flavours and textures.

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr
  • Nişantaşı

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2024 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015