%10
Gıda Bilimi : Ne Yediğimizin ve Nasıl Pişirdiğimizin Bilimi - Jopson, Marty

Gıda Bilimi : Ne Yediğimizin ve Nasıl Pişirdiğimizin Bilimi

Marty Jopson

Yayınevi: Maya Kitap

Yayın tarihi: 11/2020

ISBN: 9786057605405

Çevirmen : Cemal Can Tarımcıoğlu

Türkçe | 224 Sayfa | 13 x 19,5 cm

Tür: Tıp-Sağlık

  • 25,20 TL
  • 28,00 TL

 Çikolatakolik olmak mümkün müdür?

Tavsiye edilen tüketim tarihi gerçekten ne anlama gelir?

Beş saniye kuralında herhangi bir gerçeklik var mıdır?

Geleceğin gıdası, laboratuvar ortamında yetiştirilen et midir?

Gıda Bilimi bütün bu soruları mercek altına yatırmaktadır ve dahası, yirmi birinci yüzyılın günlük yemek mucizelerinin arkasında yatan saklı bilimi su yüzüne çıkarmaktadır.

 

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr
  • Beyoğlu
  • Nişantaşı

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2021 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı