Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar - Güner, Ahmet

Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar

Ahmet Güner

Yayınevi: Sidas Yayınları

Yayın tarihi: 05/2021

ISBN: 9786055267803

Karton Kapak | Türkçe | 218 Sayfa | 17 x 24 cm

Tür: Beslenme-Diyet

9 Bölümden oluşan kitabın konu başlıkları şöyle: Gıda Güvenliği ve Mikrobiyel Risk Faktörleri,Yasal Mevzuat Doğrultusunda Gıda Güvenliği,Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ve HACCP Uygulamaları, Personel Hijyen Gereklilikleri, Gıda Güvenliği ve Biyofilmler, Güvenli Gıda Üretiminde Doğal Antimikrobiyal Maddeler, Bakteriyosinler ve Gıdalarda Uygulanması , Gıdalarda Patojen Kontrolünde Bakteriyofaj Kullanımı,  Gıda Muhafaza Yöntemlerinde Yeni Uygulamalar

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2024 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015