%26
Kokulu Ot ve Baharat Ansiklopedisi - Hill, Tony

”Bu Ürün Çok Satanlarda”

Kokulu Ot ve Baharat Ansiklopedisi

Tony Hill

Yayınevi: Oğlak

Yayın tarihi: 11/2019

ISBN: 9789753299800

Çevirmen : Nazlı Pişkin

Türkçe | 456 Sayfa | 16 x 23 cm

Tür: Şifalı Bitkiler  |  Bahçe - Botanik

  • 59,20 TL
  • 80,00 TL

Renkleri ve kokularıyla
dünya mutfaklarının vazgeçilmezleri baharat
ve kokulu otlarla ilgili bilmek istediğiniz her şey!

     120 çeşit
baharat ve kokulu otun nitelikleri... Anavatanları,
tarihsel süreçteki yolculukları, botanik özellikleri, Latince tanımları
ve Türkçe’de en yaygın kullanılan adları... Duyduğunuz,
hiç bilmediğiniz ve de varlıklarıyla, kullanımlarıyla sizi şaşırtacak
malzemelere dair bilgiler, tek bir kitapta elinizin altında.

     80’den fazla,
ızgarada ve tencerede pişen etlerden sebzelere,
çaylardan, soslara, hamur işlerinden tatlılara kadar çok çeşitli
yiyecek içecekte kullanılan, farklı mutfaklardan dünyaca ünlenmiş
baharat ve kokulu ot karışımları...

     150’den fazla,
kimi klasikleşmiş, kimi gizli kalmış yiyecek, içecek tarifleri ve
ölçekli karışımlar ile hem profesyonel aşçılar, hem de
kendi mutfağının “şefi” olarak parlamak isteyenler için tam bir hazine.

    Dünya mutfaklarını biçimlendiren, zenginleştiren baharat ve
kokulu otların güzelliklerine, çeşitliliğine, kullanım inceliklerine övgü niteliğindeki bu eser, aynı zamanda mutfaklarımız için temel bir başvuru kitabı.

 

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr
  • Beyoğlu
  • Boğaziçi Üniversitesi
  • Koç Üniversitesi
  • Nişantaşı

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı