%20
Osmanlı Meyveli Et Yemekleri - Kolektif

Osmanlı Meyveli Et Yemekleri

Kolektif

Yayınevi: Oğlak

Yayın tarihi: 05/2022

ISBN: 9786254130120

Editör : Osman Güldemir

Türkçe | 160 Sayfa | 17 x 22,5 cm

Tür: Türk Mutfağı

  • 81,60 TL

Uzun bir tarihsel kökten beslenerek gelişen Osmanlı mutfağı zengin bır çeşitliliğe sahip. Osmanlı mutfağında birçok lezzet, yemeklerde bir arada bulunmakta. Meyveli et yemekleri, söz konusu lezzet çeşitliliğinin dikkat çekici örneklerinden. nitekim ayva, erik, kavun, kayısı ve üzüm gibi birçok meyve et yemeklerinde sıklıkla kullanılmış.
Osmanlı Meyveli Et Yemekleri kitabı hem bizzat deneyimleyebilmeniz hem de gelecek kuşaklara aktarabilmeniz adına, unutulmaya yüz tutmuş seçili tarifleri sizlere sunan bir eser. Kitap hulviye-ferhane aşından hubeyşiyeye, stofato kum-makaronyadan erik dolmasına, hünkâr pilavından curcaniyeye kadar birçok meyveli et yemeği tarifini ve besin değerini, kültürel ve tarihî bilgilerle birlikte sunmakta. Alanında uzman akademisyenler ve araştırmacılar tarafından hazırlanan bu kitap, Osmanlı meyveli et yemeklerinin günümüze kazandırılması bakımından hem teorik hem de pratik katkılar ortaya koymakta.

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr
  • Nişantaşı

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2022 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı