%0
Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları - Kolektif

Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları

Kolektif

Yayınevi: Paradigma Akademi

Yayın tarihi: 02/2024

ISBN: 9786256714205

Karton Kapak | Türkçe | 211 Sayfa | 16 x 24 cm

Tür: Yemek Kültürü

  • 180,00 TL

 "Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları" kitabının amaçları; okuyucular pastacılık konusundaki temel bilgileri, yöntemleri ve uygulamaları aktarmak, çeşitli tarifler ve teknikler sunmak, yaratıcılığı teşvik etmek, gastronomi kültürüne katkı sağlamak ve pastacılık alanında uygulama becerileri kazandırmaktır. Kitap, pastacılığa yeni başlayanlar için kapsamlı bir rehber sunarken, deneyimli pastacılar ile lisans ve ön lisans düzeyinde eğitim alan öğrenciler için bir başvuru kaynağı olmayı hedeflemektedir. Bir sanat ve bilim olan pastacılık hem doğru teknik bilgi hem de yaratıcı yaklaşımlar gerektirir. Bu kapsamda uzman ve deneyimli bilim insanları
tarafından okuyucuya sunulan kitap dokuz bölümden oluşmaktadır.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2024 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015