%10
Tuz Yağ Asit Isı : İyi Yemek Pişirmenin İncelikleri : Ciltli - Nosrat, Samin

Tuz Yağ Asit Isı : İyi Yemek Pişirmenin İncelikleri : Ciltli

Samin Nosrat

Yayınevi: The Kitap

Yayın tarihi: 11/2018

ISBN: 9786057950062

Türkçe | 464 Sayfa | 16.5 x 23 cm

Tür: Yemek Kültürü

  • 80,10 TL
  • 89,00 TL

HERHANGİ BİR MALZEMEYLE, HERHANGİ BİR YERDE,
HERHANGİ BİR ZAMANDA LEZİZ YEMEKLER PİŞİRMEYİ ÖĞRENECEKSİNİZ — HEM DE TARİFE İHTİYAÇ DUYMADAN.
 
“Michael Pollan, ne yememiz gerektiğine dair o geniş ve karmaşık konuyu
yalnızca yedi kelimeyle özetlediğinde herkes çok etkilenmişti: ‘Yemek yiyin, fazla yemeyin, çoğunlukla sebze yiyin.’ Samin Nosrat da nasıl yemek pişirmemiz gerektiği gibi
geniş ve karmaşık bir konuyu dört kelimeyle özetlemeyi başardı:
‘Tuz, yağ, asit, ısı.’ Herkes çok etkilenecek.”
 
-Yotam Ottolenghi, Jerusalem adlı New York Times çok satan kitabının yazarı
 
“Tuz, Yağ, Asit, Isı daha iyi bir aşçı olmak isteyen herkesin okuması gereken bir kitap.
Samin Nosrat, Wendy MacNaughton’un eğlenceli çizimleriyle yemek pişirmenin temellerini öğretiyor ve yemeği lezzetli yapan dört unsuru inceliyor.”
 
-April Bloomfield, James Beard Ödülü sahibi şef ve A girl and Her Pig adlı kitabın yazarı

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı